GAL "Castra Traiana" - Anunt apel de selectie proiecte Masura 41.111 - sesiunea aprilie 2014

Printeaza

Acest mesaj contine elemente grafice. In cazul in care aveti probleme in vizualizarea acestui mesaj va rugam sa consultati varianta online.

Newsletter n° 05 - 10 Aprilie 2014

GRUPUL DE ACTIUNE LOCALA CASTRA TRAIANA anunta APEL DE SELECTIE DE PROIECTE pentru Masura 41.111 „Formare profesionala, informare si difuzare de cunostinte” (Descarca anunt integral si documente utile).

Data publicarii: 8 aprilie 2014

Numar de referinta al sesiunii cererii de proiecte: M 41.111 - 01/2014

Data lansarii apelului de selectie: 8 aprilie 2014

Data limita de depunere a proiectelor: 7 mai 2014

Locul şi intervalul orar in care se pot depune proiectele:

* * *

 

Valoare
(EURO)

Fondul public total disponibil (FEADR + contributii nationale)
40.000
Suma maxima nerambursabila ce poate fi acordata pentru finantarea unui proiect
40.000

Proiectele trebuie sa se incadreze in conditiile specificate in PNDR, Ghidului Solicitantului Masura 41, Ghidul Solicitantului masura 111, fisa masurii din Strategia GAL Castra Traiana pentru Măsura 111, fisa masurii 111 PNDR - Formare profesională, informare și difuzare de cunoștințe, in vigoare la data lansarii apelului selectie, disponibile in format electronic pe site-ul www.gal-castra-traiana.ro, www.apdrp.ro sau www.madr.ro)

Beneficiari eligibili Masura 41.111:

    • Entităţi publice - Instituţii de învăţământ: licee şi colegii cu profil agricol, silvic sau alimentar.
    • Entităţi private - persoane juridice care au competenţă în domeniul agricol, silvic sau alimentar conformă cu obiectivele măsurii.
    • Universităţi cu profil agricol, silvic, alimentar sau economie agrară.

* * *

Informatii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului aferent masurii si in fisa masurii din PNDR disponibile pe site-ul www.apdrp.ro si www.gal-castra-traiana.ro

Pentru informatii suplimentare si lamuriri va stam la dispozitie la:

Variantele electronice sau tiparite ale informatiilor detaliate aferente masurilor sunt disponibile la sediul GAL Castra Traiana si la sucursala.

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau pentru ca sunteti unul dintre colaboratorii nostri. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa va dezabonati printr-un aici!. Va multumim.