GAL "Castra Traiana" - Newsletter n° 01 - 27 Februarie 2013

Printeaza

Acest mesaj contine elemente grafice. In cazul in care aveti probleme in vizualizarea acestui mesaj va rugam sa consultati varianta online.

Newsletter n° 01 - 27 Februarie 2013

Grupul de Actiune Locala "Castra Traiana" anunta finalizarea sistemului de informare electronica de tip "newsletter". Prin intermediul acestui sistem dorim sa oferim celor interesati informatii relevante privind domeniul de interes al asociatiei noastre.

Newletter-ul este considerat unul dintre cele mai valoroase mijloace de informare si promovare. Ca abonat al newsletter-ului Grupului de Actiune Locala "Castra Traiana" beneficiati de cele mai noi informatii privind activitatea noastra, sesiunile de depunere a proiectelor, evenimente curente si viitoare, dar si modul de realizare a obiectivelor de dezvoltare GAL "Castra Traiana".

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau pentru ca sunteti unul dintre colaboratorii nostri. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate si sa va dezabonati printr-un aici!. Va multumim.